Secret Island Atlantis

Babette Van der Horst  Travel   Secret Island Atlantis

Secret Island Atlantis

img_1688img_1668img_1698img_1682img_1697img_1677img_1679img_1683

 

Secret Island Atlantis

Wauw wat een avontuur ! Als je naar de rots Es Vedra gaat kijken, dan moet je eigenlijk Atlantis ook gezien hebben. Als je naar de rots gaat, vind je een kleine weg aan de linkerkant, volg deze dan tot op het einde en dan kom je uit bij een cirkel waar allemaal stenen liggen, je ziet ook een afdaling. Als je deze afdaling volgt kom je bij Atlantis terecht ! Let wel op doe goede sportschoenen aan, want het is een heftige afdaling ! Hou er ook rekening mee dat je na een afdaling de berg ook altijd terug op moet !

De opgestapelde stenen symboliseren een gezin. Dit leggen vele toeristen en Spanjaarden op elkaar. Soms worden deze zelfs aan elkaar vast gelijmd.

Eenmaal je beneden bent bij Atlantis heb je een prachtig uitzicht over de blauwe zee en zie je allerlei zandsculpturen. Sommige mensen liggen hier ook poedelnaakt te zonnen, hier heb ik GEEN foto’s van gemaakt !

Ondanks dat dit een ” Secret Beach” is, vond ik wel dat er voldoende mensen aanwezig waren die deze zware afdaling en beklimming gedaan hebben om Atlantis te zien.

 

XOXO Babette

Babette Van der Horst

babettevdh@icloud.com

Geen reacties
Laat een reactie achter:

Follow me on Instagram