Hair care Routine Q&A

Babette Van der Horst  Lifestyle   Hair care Routine Q&A

Hair care Routine Q&A

 

 

Hi Girls,

Zoals ik al aangekondigd had op mijn Instagram, ga ik een aantal van jullie vragen beantwoorden.
Ik vermeld onderaan de pagina ook de producten die ik nu gebruik op mijn haar en dewelke goed werken bij mij.

 

Q: Hoe vaak was je je haar?
A: Dat hangt ervan af, ik probeer het eigenlijk 2 a 3 keer in de week te wassen. Na het sporten was ik het wel met een goede shampoo dat mijn haar extra verzorgd..

 

Q: Hoe vermijd je kroezelig haar met dit slechte weer in België ?
A: Hele goede vraag ! Ik smeer een goede olie op mijn haar als ik opsta, en daarna borstel ik mijn haar met een professionele borstel die anti statisch is. Door de olie die erop zit gaat mijn haar minder froezelen.

 

Q: Hoe komt het dat je haar zo lang is ?
A: Mijn haar groeit heel snel ! Ik heb eigenlijk altijd lang en dik haar van mezelf gehad. Ik laat 1 keer in de 2 jaar een heel groot stuk van mijn haar knippen. Een 10 cm. Dat is altijd natuurlijk wel eventjes terug wennen, maar het groeit echt snel. Ik laat om de 2 maanden ook de puntjes knippen, dit helpt waarschijnlijk ook wel. Ik merk wel dat mijn shampoo die ik nu gebruik mijn haargroei ook stimuleert!

 

Q: Waar koop ik best een krultang ?
A: Ik gebruik zelf de krultang van Babyliss, die kan je meestal wel bij je eigen kapper verkrijgen. Ik ben er super tevreden van ! Ik spuit altijd alvorens ik de krultang erin zet, een soort van verzorgende spray die een laagje op mijn haar zet, waardoor mijn haar minder beschadigd door de krultang.

 

Q: Hoe zorg je ervoor dat je haar niet vettig wordt ?
A: Een goede shampoo gebruiken waar weinig siliconen inzitten ! Een shampoo van de kapper maakt mijn haar altijd minder vettig. En als ik heel eerlijk ben, af en toe gebruik ik ook wel eens droogshampoo.  Als je echt last hebt van heel vet haar kan je best eens een huidanalyse laten doen bij ‘’Sanne’s hairstyling’’ niet alle kappers doen dit jammer genoeg. Maar op basis van deze analyse kan Sanne de juiste shampoo en producten meegeven die jou haar minder vet gaan maken.

 

Q: Hoe verzorg jij je haar ?
A: Goede Shampoo en conditioner van de kapper is een must ! Elke dag olie aan je haar smeren. Niet te vaak stijlen, krullen of droog blazen met een haardroger. Hier wordt je haar heel droog van.

 

Nu de grote vraag, Welke producten gebruik ik allemaal? Ik zet ze hieronder eventjes in een rijtje.
Ik gebruik momenteel een hele goede shampoo van mijn kapper: ‘’Sanne’s Hairstyling’’. Het is de tijd van het jaar dat we haaruitval krijgen, en deze shampoo is speciaal tegen haaruitval, het geeft de haarwortel een extra boost om de haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren.
Als je echt problemen hebt met je hoofdhuid kan je bij mijn kapper Sanne ook altijd terecht voor een gratis hoofdhuid analyse, je kan mijn producten die ik gebruik ook bij haar kopen.

 

Ik was mijn haar met de shampoo van : Folligen
Dit voelt in het begin wel wat ruw aan, maar dit komt omdat er geen siliconen in verwerkt zitten zoals de andere shampoo’s van kruidvat etc.., dit zijn echte boosdoeners voor je haar !

 

Na het wassen laat ik het drogen ( zonder haardroger.) en doe ik er een hele goede olie van ‘Bao-med’ op.
Ik gebruik 1x per week ook een haarmasker van het merk : MX Dual masker.
Dit doe ik samen in mijn hand met de olie van Bao-Med, ik laat het even intrekken en spoel het weer uit en mijn haar is super zacht !

 

Ik ben persoonlijk echt fan van Bao-Med olie, ik gebruik het nu al een tijdje en het is echt een wonderolie voor je haar ! En je kan de olie ook toevoegen bij je dagcrème als extra boost. (de omega 3 is tegen ontsteking en huidveroudering) Ook bij droge lippen, schrale huid, kloven kan je deze verzorgende olie aanbrengen. Het is echt een voedende olie, dus voor mij een echte ”must have” wat betreft haarverzorging!

 

Als je mijn producten ook wil gebruiken en wil testen, stuur Sanne dan een berichtje en surf naar haar website: https://sanne-hairstyling7.wixsite.com/mijnsite

Kijk op haar Facebookpagina om de prijzen van de producten terug te vinden : https://www.facebook.com/sannehairstyling/

 

<3

XOXO Babette.

Babette Van der Horst

babettevdh@icloud.com

Geen reacties
Laat een reactie achter:

Follow me on Instagram