BABYMOON

BABYMOON

 

 

 

“BABYMOON”

 

Lieve allemaal,

 

Het is al eventjes geleden dat jullie wat van mij gehoord hebben op deze Blog. Wij zijn net terug van een zalige vakantie in Ibiza ! Onze Babymoon ! Het was een leuke vakantie waar we echt van genoten hebben.
Eventjes Quality time en dan ook natuurlijk de laatste vakantie met twee…
Wat gaat het straks allemaal anders zijn met een baby’tje erbij. We kijken er zo naar uit ! We tellen de weken momenteel af tot wanneer we onze kleine prins eindelijk kunnen ontmoeten.

 

Met mij gaat alles heel goed ! Ik ben nu momenteel 31 weken zwanger en 7 kg zwaarder. Ik voel me eigenlijk heel goed. Ik sport nog 3x per week, werk nog full time, en combineer dit nog steeds met het huishouden en een dikke buik. Ik heb nu sinds 2 weken wel wat last van harde buiken, dat is wat minder fijn maar ik mag echt niet klagen ! Ik wens iedereen zo een zalige zwangerschap toe dewelke ik tot op heden heb mogen meemaken.

 

De babykamer is stilaan ook al klaar aan het geraken, en ik kan niet wachten om hem in mijn volgende blogpost te laten zien aan jullie ! De kamer is echt een droomkamer geworden, en ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat ! Ik heb ook heel wat leuke dingen gekregen van mooie merkjes, maar dat zien jullie over enkele weken hier wel verschijnen.
Ik wacht nog op een paar decoratiespulletjes voor “de finishing touch”, en dan is het eindelijk klaar.

 

 

XOXO Babette

Babette Van der Horst

babettevdh@icloud.com

Geen reacties
Laat een reactie achter:

Follow me on Instagram