BABY NURSERY

Babette Van der Horst  Lifestyle   BABY NURSERY

BABY NURSERY

Lieve volgers,

 

Eindelijk kan ik onze mooie Babykamer laten zien aan jullie !!! Onze droomkamer is volledig klaar, en we wachten ongeduldig op de komst van onze kleine prins. Wij hebben gekozen voor de winkel “MIMI BABY JABBEKE” een super mooie winkel waar we ons gelijk op ons gemak voelde. Zij hielpen ons met het samenstellen van ons geboortelijstje. Wij hebben voor de doopsuiker en de geboortekaartjes ook voor deze winkel gekozen. Ik ben op basis van een eigen ontwerp naar hun gegaan.  Ik zal hier binnenkort ook een uitgebreide blog over schrijven zodat jullie ons geboortekaartje en doopsuikertjes kunnen zien, en ideetjes kunnen opdoen !

 

Het bedje en de commode, alsook alle aankleed accessoires zijn van “FIRST”.
Ik was gelijk weg van deze meubels, en vind het kroontje op het bed en de commode ook echt super leuk staan ! Net zoals de meubels vind ik de kleding van First ook helemaal geweldig… Ik kan jullie al wel verklappen dat zijn eerste outfitje sowieso van First gaat zijn !

 

Wat betreft het slaapmatras van onze baby hebben wij bewust gekozen voor “AEROSLEEP”. Ik vind veiligheid heel belangrijk voor onze baby ! Het matras heeft een 3D-honingraatstructuur, dit zijn kleine gaatjes in het matras die lucht doorlaten zodat de baby altijd kan ademen door het matrasje heen. Een ideale oplossing dus, om het slapen nog veiliger te maken ! Ik ben alvast grote fan !

 

We hebben gekozen voor neutrale kleuren in de babykamer, omdat ik dit altijd wel het mooiste vind. Ik vond grijs / wit / goud een mooie combi voor onze babykamer. Ik hou zelf persoonlijk niet zo van felle kleuren en drukke printen ! Ik weet dat Baby’s overigens wel heel graag felle kleuren zien, maar dit ga ik laten terugkomen in zijn speelgoedjes.

 

De knuffels voor onze babyboy zijn allemaal van “DIMPEL”. Ik vond “Oscar” de olifant het leukste ! Er zijn allerlei diertjes waaruit je kan kiezen. Olifant, hond, eend, beer, konijn, alpaca,… enz. Deze knuffels zijn in vele maten en kleuren beschikbaar. Ze zijn allemaal super zacht ! Een echte must have voor je kleintje. Je kan ze ook als “doudou” gebruiken voor aan de fopspeen van de baby te bevestigen. Je hebt de knuffeltjes ook zonder pluche voering, dit vond ik ook wel heel leuk, zo kan de baby er goed mee knuffelen.

 

De eyecatcher van de babykamer vind ik toch wel onze mooie schommelstoel. Deze hebben we gekocht van het merk “ROCKING SEATS”. Ik kijk er al naar uit als ik al schommelend in de stoel zijn flesje kan geven. Zo een mooi en bijzonder moment !

 

Als jullie nog vragen hebben over bepaalde spulletjes, kan je me best even contacteren via een privé bericht op Instagram.
Hieronder zien jullie hoe onze babykamer eruit ziet, veel kijkplezier !

 

XOXO Babette

 

 

Babette Van der Horst

babettevdh@icloud.com

Geen reacties
Laat een reactie achter:

Follow me on Instagram