Magical Amsterdam

Babette Van der Horst  Travel   Magical Amsterdam

Magical Amsterdam

 

 

With Love from Amsterdam.

Wij zijn er even een lekker weekendje op uit geweest in het mooie Amsterdam.
Als je aan Amsterdam denkt, dan denk je meteen aan de typische grachten, de rode lichten bij de wallen, de hoge , smalle en scheve huisjes aan het water.
We zijn vrijdag s’avonds vertrokken, en hebben overnacht in “Inntelhotel”. Welke ik hier NIET aanraadt..
€250 per nacht, dan verwacht je wel een mooie kamer en badkamer, maar dit was helaas niet het geval. We sliepen in een ouderwetse kamer met een mini badkamer!

Buiten dat het hotel erg tegen sloeg, hebben we gelukkig wel een super leuk weekendje gehad. We zijn naar het enge spookhuis “The Dungeon” geweest, waar ze met echte acteurs rondliepen voor je extra bang te maken. Ik heb daar gegild en gebruld van de schrik ! We hebben bij “Loetje” ook lekker gegeten s’avonds.
In dit bekende restaurant,  kan je NIET reserveren. Je moet gewoon langskomen en dan krijg je een plekje toegewezen aan de bar, met een wachttijd van circa 1 uur, je krijgt dan ook een soort van beep-apparaatje mee, welke afgaat als je tafeltje klaar is. Hier kan je de lekkerste biefstuk van heel Amsterdam eten, dus het was het wachten wel waard.

Een boottocht mag je in Amsterdam dan ook zeker niet schrappen. We zijn langs de grachten rondom De stad gevaren. S’avonds kan je door de gezellige straatjes wandelen met allemaal leuke barretjes en restaurantjes.

 

XOXO Babette

Babette Van der Horst

babettevdh@icloud.com

2 Reacties
  • 9 november 2018

    Hey Babette, Heel mooi, ik ben blij dat jullie genoten hebben van het weekendje Amsterdam , af en toe heb je dat echt nodig. Hele mooie foto’s trouwens. Xx

Laat een reactie achter:

Follow me on Instagram